Experiencia - Over

Welkom bij Experiencia

Ervaar de belevenis

Experiencia ofwel Spaans voor ervaring en belevenis is net datgene wat ik jullie wil bieden!

Stéphanie Van Eyndhoven in haar schoonheidsinstituut

Reeds 17 jaar ben ik actief in de beauty- en wellnessector. Ik startte mijn opleiding schoonheidsspecialiste in 2003 op de gerenommeerde school Denise Grésiac te Berchem en volgde nadien nog verdere specifieke opleidingen zoals o.a. nagelstyliste, foto, film, mode & stage make-up, kleur- en stijladviseur, voetreflexologie, een basisopleiding kapster, wimperstyliste,…

In 2006 stond ik mee in de startblokken bij de opstart (voor de Benelux) van het Spaanse topmerk in de Beauty- en wellnesssector Germaine de Capuccini hetwelk ondertussen marktleider in België is. Ik kon mee proeven van internationale opleidingen binnen de beautysector en van verschillende activiteiten binnen de firma, van interne assistente en trainster groeide ik door naar een hardwerkende accountmanager die dag in, dag uit klaar stond voor haar klanten en hun salon. Met hart en ziel deed ik mijn job.

In december 2009 ging ik een nieuwe wending aan en deed ik de volledige interne organisatie als wellnessverantwoordelijke van één van België’s grootste sauna- en wellnesscomplexen.

Maar nu september 2020 bruis ik van energie op mijn eigen studio, mijn eigen ‘Expert institute’ te openen. Ik wil jullie verwennen van kop tot teen, jullie huid weer laten stralen, jullie onzekerheden wegnemen en een meerwaarde te bieden in jullie uiterlijke en innerlijke verzorging. Ik ga steeds op zoek naar de beste kwaliteit, de beste opleidingen en bijscholingen want enkel het allerbeste is goed genoeg.

Mijn keuze om te werken met Germaine de Capuccini op uw huid was dan ook vanzelfsprekend. Germaine de Capuccini staat voor kwaliteit, doeltreffendheid en vernieuwing. Het merk voldoet aan de ISO-, ECO-, en Pharmacienorm (microbiologisch en farmaceutisch getest) , is niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten! Elk product is ophtamologisch getest zodat het geen schade in de ogen kan veroorzaken en het gamma zonneproducten voldoet aan de hoogst gekwalificeerde Australische normen. Er is een continuïteit aan vernieuwing en Germaine de Capuccini gaat steeds op zoek naar de allerlaatste nieuwigheden en technologieën.

Van Harte welkom voor jouw belevenis met ervaring bij Experiencia!


Veel liefs en heel graag tot snel,
Stéphanie Van Eyndhoven